Steyaert-Heene
Staalbouw & Metaalhandel

Steyaert-Heene

Missie & waarden

De ervaring van Steyaert-Heene, gesteund op menselijke en technologische waarden heeft ervoor gezorgd dat zijn afdelingen staalbouw, metaalhandel, engineering en studiebureau, op gebied van levering, productie en veiligheid garant staan voor kwaliteit rekeninghoudend met ecologische normen en waarden binnen de metaalsector.

  • Klantgerichtheid

  • Kwaliteit

  • Veiligheid

Nieuws

Steyaert-Heene, uw staalbouw partner en metaalhandel

Sinds 1903 is Steyaert-Heene staalbouw en metaalhandel geëvolueerd naar een moderne KMO door voortdurende investeringen in de modernste technieken. Dankzij een ervaren team onder leiding van een dynamisch kader worden onze staalconstructies en metaalproducten afgeleverd onder strenge veiligheidsvoorwaarden binnen de door de klant vereiste uitvoeringstermijn. Deze permanente zorg voor kwaliteit heeft geleid tot een goede organisatie met jarenlange ervaring en knowhow binnen de metaalsector.

Voor gebouwen- en staalstructuren verzorgt het engineering en studiebureau van Steyaert-Heene: calculatie, ontwerp, fabricage en keuring.

De klantgerichte benadering blijft een belangrijk punt waardoor we erin geslaagd zijn een trouwe, uitgebreide klantengroep op te bouwen.

Steyaert-Heene - Zuidmoerstraat 102, 9900 Eeklo